€{{amount_with_comma_separator}}

Jouw winkelwagen (0)

Welkom PROFESSSIONALS. Ben je consument? Klik Hier

Wimperextensions blijven het langst op schone & gezonde wimpers!

Wimperextensions blijven het langst op schone & gezonde wimpers!

0 reacties

Hoe heeft mijn klant langer plezier van haar wimperextensions?

Dit is een vraag welke regelmatig gesteld wordt en dit was de reden waarom Misencil zelf een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten en ook cosmetica heeft ontwikkeld. We leggen je graag stapsgewijs uit hoe je je natuurlijke wimpers én je wimperextensions in top conditie houdt!

 

Tips & Tricks voor langer resultaat

1. Reinigen van wimpers en oogleden

Schoonmaken van de wimpers en oogleden is de basis van de verzorging van de wimpers. Standaard gezichtsreinigende producten bevatten vaak zogenaamde ‘weekmakers’; dit zijn ingrediënten welke de lijmverbinding tussen je natuurlijke wimpers en je wimperextensions afbreken met als resultaat dat je veel wimperextensions zult verliezen. Gebruik hiervoor dus Misencil Wimpershampoo, gemaakt op basis van “Pomodermie”; dit is een samenstelling van ingrediënten zoals peptiden en appelstamcellen welke lijmverbinding in tact laat en je natuurlijke wimpers zelfs voeden.

2. Bescherming overdag

Bescherming overdag is essentiëel om vocht en vuil weg te houden van je wimpers. Door het dagelijks aanbrengen van Misencil Protector, met o.a. provitamine B5, fuitcel extract en peptiden, zijn je wimpers optimaal beschermd en behouden ze hun krul. Lees hier mee over de Misencil Protector. 

3. Herstellen tijdens de nachtrust

Herstellen gedurende de nacht is het bewezen proces voor de mooiste huid, maar dat geldt net zo goed voor onze wimpers! Misencil Revitaliser zorgt voor meer glans en zachtheid aan zowel je natuurlijke wimpers als je wimperextensions. Ook hier brengen appelstamcellen, vitamines en peptiden je wimpers terug naar de frisse look van de eerste dag na je Misencil behandeling. Lees hier meer over Misencil Revitaliser. 

 

4. Laat je wimpers extra groeien!

Extra groei van je wimpers en wenkbrauwen tot zelfs 3 meer volume door de eigen innovatie van Misencil, genaamd “Le Serum+”. Le Serum+ is gemaakt van het gepatenteerde “REDENSYL”, wat de wortels van uw wimpers en wenkbrauwen stimuleert wat leidt tot een langer groeiproces en latere uitval tot resultaat heeft. De dubbele applicator zorgt voor een precieze toepassing; op wenkbrauwen met een schuim tip en op de wimpers met een borstel welke alle wimpers goed bereikt. Misencil Le Serum+ zorgt voor 3x vollere en dichtere wimpers & wenkbrauwen in slechts 15 dagen!

5. Borstelen doet wonderen

Net als bij je hoofdhaar houdt je je wimpers mooier in de krul door ze regelmatig te borstellen met een wimperborsteltje.Misencil heeft een siliconen-variant waarmee zelfs je Russian Volume waaiers netjes te borstellen zijn. 

Siliconen wimperborsteltjes

8. Reinig je gezicht en voedt je meteen wimpers met appelstamcellen.

Reinig je gezicht nooit met een reguliere make-up remover of gezichtsreiniger,want ook hier zit olie en andere vette ingrediënten in welke de lijmverbinding van de wimperextensions verzwakken. Gebruik de Misencil Face & Make-Up Remover met Pomodermie op basis van appelstamcellen, wat je natuurlijke wimpers voedt terwijl je je gezicht reinigt. Samen met de Misencil herbruikbare wattenschijfes is dit onderdeel van jouw avond ritueel om je wimperextensions in top conditie te houden!

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis verzending
Gratis verzending

vanaf €50,-

24/7 Support
24/7 Support

op WhatsApp

Koop nu, Betaal Later
Koop nu, Betaal Later

met Klarna

Best gewaardeerd
Best gewaardeerd

door meer dan 600 salons