Welkom PROFESSSIONALS. Ben je consument? Klik Hier

Welkom bij Nika Beauty; dé allround leverancier en academie voor de betere beauty salons van Nederland.

 

Nika Beauty is de meisjesdroom van zakenvrouw Nika. Innerlijke en uiterlijke schoonheid ligt haar dicht bij het hart en zij draagt dit graag uit naar de wereld. Voor Nika Beauty was Nika actief in de wereld van PR, waar zij werkte met de mooiste merken. Ook gaf zij met haar uitgeverij het blad ‘Selection Mondial’ uit, waarin zij een kijkje gaf in high-end lifestyles. Met Nika Beauty gooit ze het over een andere boeg en hoopt ze een stukje luxe te delen met iedereen die haar producten gebruikt en cursussen volgt. 

 

Van Passie naar Professional

Als exclusief distributeur van het Canadese merk “Misencil” zijn wij zes jaar geleden gestart als Misencil Wimperextensions met het opleiden van cursisten voor One-by-One wimperextensions waarna Russian Volume en Lash Lift volgde. In de afgelopen jaren heeft Nika ook een eigen cosmetische merk opgericht, genaamd Bellekin, waarmee we ook Bellekin Brow Lamination en Collageen Lip Therapie cursussen mee aanbieden. Dankzij onze cursussen zijn er in de afgelopen zes jaar ruim paar duizend cursisten opgeleid en 600  salons werken met onze merken. Over de jaren verzamelden wij meer merken. Omdat deze vele merken onze merknaam oversteeg, gaan we sinds 2020 door het leven als Nika Beauty; naar de oprichtster Nika. 

Bij Nika Beauty worden schoonheidsspecialisten opgeleid tot volwaardige experts op het gebied van wimpers, wenkbrauwen en lippen dankzij een ervaren team aan docenten. De cursussen worden gegeven in kleine groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht uitgaat naar het begeleiden van iedere cursist op basis van veiligheid en kwaliteit. Cursisten ontvangen na afloop van de gevolgde cursus hun internationaal erkend certificaat waarmee ze hun kennis en vaardigheden kunnen inzetten om hun klanten te helpen. Tot slot zijn we 24 uur per dag beschikbaar voor onze klanten om hen te helpen het meeste uit hun salon te halen. Wij streven ernaar iedere salon die bij ons aanklopt naar een hoger niveau te tillen.

 

Groothandel & Leverancier voor de betere salons

Nika Beauty is al sinds 2014 de allround leverancier voor de betere salons. In de afgelopen jaren hebben we de mooiste, het meest verantwoorde en het veiligste productassortiment verzamelt van hoogwaardige kwaliteit, met merken zoals Bellekin, Misencil en Hech.  Kwaliteit en veiligheid staan bij ons centraal. Onze producten zijn klinisch bewezen en uitvoerig getest door de merken voordat wij deze in ons assortiment opnemen. Wij willen enkel en alleen het allerbeste voor onze salons. Bij Pro Nika Beauty bieden wij:

  • Gratis verzending & Snelle levering
  • Alleen maar hoogwaardige kwaliteit producten en behandelingen (vegan, dierproefvrij en parabeen vrij)
  • Mooie aanbiedingen voor klanten
  • Gratis give-aways bij je order
  • Staffelkortingen bij grote hoeveelheden
  • Al onze merken worden in EU en in Canada geproduceerd. 

 

Nika Beauty is er voor iedereen met een passie voor beauty en een hart voor ondernemen.

Gratis verzending
Gratis verzending

vanaf €50,-

24/7 Support
24/7 Support

op WhatsApp

Koop nu, Betaal Later
Koop nu, Betaal Later

met Klarna

Best gewaardeerd
Best gewaardeerd

door meer dan 600 salons