€{{amount_with_comma_separator}}

Jouw winkelwagen (0)

Welkom PROFESSSIONALS. Ben je consument? Klik Hier

Ontdek de kracht van de Bellekin Collageen Micellar Water met Hyaluron

Ontdek de kracht van de Bellekin Collageen Micellar Water met Hyaluron

0 reacties

De Bellekin Collageen Micellar Water met Hyaluron is een dermatologisch getest product voor gevoelige huidtypes. Micellar water heeft in de afgelopen jaren de beautymarkt volledig overgenomen met de zuiverende functie. Bellekin heeft deze kracht gecombineerd met een aantal key ingredients waardoor deze iconische micellar water meerdere functies biedt. 


Wat is micellar water?

Micellar water is een type water waarbij kleine micelles, ofwel kleine olie balletjes, in zacht water drijven. Deze combinatie zorgt ervoor dat alles op de huidoppervlakte makkelijk kan worden gereinigd. De micelles trekken vuiligheid en onzuiverheden, terwijl het de huid ook hydrateert dankzij de olie. Dit zorgt ervoor dat deze micellar water een dubbele functie heeft: reinigen en hydrateren. 


Collageen

Het belangrijkste ingrediënt van dit product is collageen. Collageen is een slijmvormend eiwit wat terug te vinden is in huid, haren, nagels, botten en spieren. Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid en vormt daardoor een belangrijke bouwsteen van ons gezicht. Vanaf 25 jaar oud vertraagt de collageen aanmaak in het menselijk lichaam. Dit vertaalt zich in kleine rimpels, een minder elastische huid en minder glans. Het stimuleren van je collageen aanmaak kan dit process vertragen en verminderen. De Bellekin Collageen Micellar Water met Hyaluron vertraagt diet process door het stimuleren van collageen aanmaak. 


Hyaluronzuur

Het tweede belangrijkste ingrediënt van dit product is Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke met name opgeslagen zit in bindweefsel, zenuwweefsel en de huid. Deze stof helpt de huid gehydrateerd en soepel te blijven. Daarnaast vervaagt het fijne lijntjes en rimpels en verstrekt het het beschermlaagje van de huid. Hyaluron moleculen houden van water en binden dit graag met collageen; een perfect duo dus!


De perfecte combinatie

Micellair water met Hyaluron & make-up remover met hyaluronzuur verwijdert zachtjes alle make-up van gezicht en lippen terwijl het de huid hydrateert en voedt, waardoor het een nieuwe frisheid en jeugdigheid krijgt. Hyaluronzuur neemt deel aan de synthese van collageen, wat nodig is om de jeugdigheid en elasticiteit van de huid en lippen te behouden, je huid voelt onmiddellijk zachter, gladder en gehydrateerd aan.


Aanwijzingen 

Breng micellair water aan met Hyaluron op een wattenschijfje en maak je gezicht en lippen voorzichtig schoon.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis verzending
Gratis verzending

vanaf €50,-

24/7 Support
24/7 Support

op WhatsApp

Koop nu, Betaal Later
Koop nu, Betaal Later

met Klarna

Best gewaardeerd
Best gewaardeerd

door meer dan 600 salons