€{{amount_with_comma_separator}}

Jouw winkelwagen (0)

Welkom PROFESSSIONALS. Ben je consument? Klik Hier

Creëer Vleugels met de “L” Krul

Creëer Vleugels met de “L” Krul

0 reacties

Laten we beginnen met een simpele maar over het algemeen duidelijke observatie: de Misencil klanten willen steeds meer en meer. Het is dan ook de taak van Misencil en Nika Beauty om in te spelen op de vraag van de klant. Vandaar dat we steeds meer volume proberen te creëren zolang de natuurlijk wimper dit toelaat. Het gaat natuurlijk om een balans tussen lengte en dikte met wimperextensions.

Door middel van het duidelijk in kaart brengen van de ogen, kan jij als wimperspecialist de extensions gepast aanbrengen zonder dat dit te heftig wordt. Bijvoorbeeld, door van een C krul naar een D krul over te gaan met de FLASH MAT wimpers, creëer je een “open” look dat alsnog natuurlijk over komt. Dit is dan ook niet voor niets een van de favoriete technieken van de Misencil wimperspecialisten. Natuurlijk streeft Misencil constant naar innovatie; hoe kan het beter, efficienter, mooier, etc?

Misencil is dan ook trots op de lancering van de L krul, oftewel de LEGEND. Deze nieuwe categorie wimpers herdefinieert de mogelijkheden van de Misencil wimper behandelingen. Dankzij maanden aan grondig onderzoek, is Misencil met een wimper vorm gekomen dat het zetten van wimperextensions nieuwe mogelijkheden biedt. 

Het is nu jouw beurt om de mogelijkheden van de L krul van Misencil te ontdekken, een magische krul, met een semi-gloss afwerking dat natuurlijk aanvoelt. De krul is verkrijgbaar in lash to lash (0.15 mm) en als Russian Volume (0.07 mm) in mixed formaat bundel. 

Het gebruik van de L krul is meer dan alleen een trend. De volwaardige techniek geeft klanten een volledige nieuwe stijl met wow-effect.

Hierbij bieden Misencil en Nika Beauty 3 tips & tricks aan voor het gebruik van de L krul: 

 

Analyseer de ogen van je klanten: wie ziet er het beste uit met de nieuwe krul?

L-vorm wimpers zijn van nature erg stug; zo houdt het de vorm. (vandaar de benaming ski slope wimpers) Mono-oogleden or ogen met Aziatische trekken zijn perfect voor deze wimper stijl omdat het de oog groter laat lijken. Bij klanten met amandelvormige ogen creëert het prachtig resultaat vanwege de lengte van de wimpers. 

 

Techniek

De wijze waarop de extension zich vastzet is bij deze wimpers compleet anders dan bij de B/C of D krullen. Om succesvol resultaat te leveren, wordt er geadviseerd de 45° pincet te gebruiken. Deze pincet wordt ook voornamelijk bij Russian Volume behandelingen gebruikt omdat het makkelijker en nauwkeuriger is voor gebruik. De hoek van de pincet zorgt ervoor dat je als wimperspecialist je pols niet moet draaien bij het plaatsen van wimpers of waaiers. 

Daarnaast maakt de 45° het aanbrengen van lijm een stuk makkelijker en overzichtelijker. 

Een belangrijk aspect van de L wimpers is dat de basis van de extension langer is dan bij de andere Micensil wimpers. Kijk hier dus uit hoeveel lijm je kiest te gebruiken; te veel is niet verstandig. Het voordeel hiervan is dat de basis plat is, waardoor er meer grip is op de natuurlijke wimper haren en waardoor het langer resultaat geeft. 

 

In kaart brengen van richtingen

Het is natuurlijk van belang om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Dit houdt in dan Misencil en Nika Beauty klantgericht werken, en dit ook aanraden. Wanneer het om wimperextensions gaat, is het dan ook van belang om de oogvorm en wimper vormen in kaart te brengen. Het is aan jou als wimperspecialist om de structuur van gehele extensions te bepalen. Let daarom extra goed op de richting waarop de wimpers worden geplaatst, vooral van de L krul wimpers. 

De eerste optie is een klassieke techniek waarbij de wimpers parallel of recht naast elkaar worden geplaatst op het ooglid. Nauwkeurigheid is hierbij van belang. De tweede optie is meer technische. Hierbij worden de wimpers op het ooglid geplaatst in de richting van het bovenstaande diagram. Deze structuur creëert een Diva of XXL cat eye effect. Wanneer deze techniek wordt gebruikt met waaiers, creeer je een baby doll effect. 

 

De LEGEND wimpers zijn exclusief verkrijgbaar in onze webshop. Wees er dus snel bij en vergeet ons niet te taggen in de resultaten op Instagram via #nikabeauty! 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis verzending
Gratis verzending

vanaf €50,-

24/7 Support
24/7 Support

op WhatsApp

Koop nu, Betaal Later
Koop nu, Betaal Later

met Klarna

Best gewaardeerd
Best gewaardeerd

door meer dan 600 salons