€{{amount_with_comma_separator}}

Jouw winkelwagen (0)

Welkom PROFESSSIONALS. Ben je consument? Klik Hier

3x Meer Volume met de Collageen Lip Therapie Cursus

3x Meer Volume met de Collageen Lip Therapie Cursus

0 reacties

Hedendaags bestaan er veel soorten behandelingen met een focus op de huid, wenkbrauwen en wimpers. De keuze is ruim. Echter, is er weinig op de markt waarbij lip verzorging centraal staat, behalve injecties en fillers. Dit feitje deed Nika aan het denken zetten en leidde al snel tot het ontstaan van de Collageen Lip Therapie. Een behandeling exclusief ontworpen en verkrijgbaar bij Nika Beauty als cursus voor andere salons en schoonheidsspecialisten.

 

De Collageen Lip Therapie behandeling legt een focus op de diepe verzorging en hydratatie van de lippen, waardoor meer volume wordt gecreëerd. Dit gebeurd middels collageen stimulatie in combinatie met de producten van Bellekin die gedurende de behandeling worden gebruikt. Deze exclusieve behandeling is niet alleen efficiënt, pijnloos en veilig, het is ook verantwoord, dierproefvrij, gemaakt in de EU en met de puurste kwaliteit ingrediënten. 

 

Cursus bij Nika Beauty

De Collageen Lip Therapie behandeling is exclusief ontworpen door Nika en het Bellekin team. Daardoor is de cursus van deze behandeling enkel verkrijgbaar bij Nika Beauty. Gedurende de cursus leer je de uitgebreide theorie achter deze behandeling, krijg je de behandeling in de praktijk te zien, en krijg je de mogelijkheid om de behandeling zelf te oefenen op je model. 

 

Wat doet de behandeling nou precies?

De behandeling is ontwikkeld om je lippen te “verjongen”. Dit is terug te zien in de volgende resultaten:

  • Stimuleert de lichaamseigen aanmaak van collageen wat meer volume geeft.
  • Biedt diepe hydratatie met liftend effect wat kleine rimpels vermindert
  • Bevordert celregeneratie waardoor de lippen er gaaf & gezond uit zien
  • Skinbooster; elimineert dode cellen en rimpels, zorgt voor rozere lippen met een textuur van glans.

 

Collageen

Het belangrijkste ingrediënt van deze behandeling is Collageen. Collageen is een slijmvormend eiwit wat terug te vinden is in huid, haren, nagels, botten en spieren. Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid en vormt daardoor een belangrijke bouwsteen van ons gezicht. Vanaf 25 jaar oud vertraagt de collageen aanmaak in het menselijk lichaam. Dit vertaalt zich in kleine rimpels, een minder elastische huid en minder glans. Het stimuleren van je collageen aanmaak kan dit process vertragen en verminderen. Met de Collageen Lip Therapie behandeling wordt dit process vertraagd door het stimuleren van collageen aanmaak middels de unieke combinatie aan Bellekin producten en behandel stappen. 

 

Hyaluronzuur

Het tweede belangrijkste ingrediënt van deze behandeling is Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke met name opgeslagen zit in bindweefsel, zenuwweefsel en de huid. Deze stof helpt de huid gehydrateerd en soepel te blijven. Daarnaast vervaagt het fijne lijntjes en rimpels en verstrekt het het beschermlaagje van de huid. Tot slot, helpt de opname van vocht (en serums) in de huidlagen waardoor het de perfecte basis vormt voor de Collageen Lip Therapie behandeling. Hyaluron moleculen houden van water en binden dit graag met collageen; een perfect duo dus!

 

Interesse?

Nika Beauty biedt nog veel meer mooie cursussen aan voor Lashes & Brows!Cursus met pakket of liever alleen een losse les? De keuze is aan jou. Ontdek ons volledig aanbod aan cursussen onder het kopje cursussen en wie weet zien wij jou snel! 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis verzending
Gratis verzending

vanaf €50,-

24/7 Support
24/7 Support

op WhatsApp

Koop nu, Betaal Later
Koop nu, Betaal Later

met Klarna

Best gewaardeerd
Best gewaardeerd

door meer dan 600 salons