Welkom PROFESSSIONALS. Ben je consument? Klik Hier

Retourneren of Ruilen

Indien een product niet aan de verwachtingen voldoet of foutief besteld is, wordt u in de gelegenheid gesteld om dit kenbaar te maken middels een e-mail en het product binnen vijf (5) dagen, op eigen kosten, te retourneren. Enkel onbeschadigde producten in de originele, onbeschadigde verpakking komen hiervoor in aanmerking en alle lijm producten zijn altijd uitgesloten, daar wij geen controle hebben op de noodzakelijke (gekoelde) bewaring na ontvangst.
U bent zelf verantwoordelijk voor het op een veilige manier verpakken van de producten zodat deze intact worden ontvangen. Na 5 dagen worden retouren niet meer geaccepteerd. Speciale acties, zoals promoties of producten met korting, kunnen nimmer geretourneerd worden. Restitutie vindt alleen plaats middels een tegoed voor onze webshop.

Defect product

Indien u een defect product ontvangt dient u dit zo spoedig mogelijk, maar maximaal binnen vijf (5) kalenderdagen, schriftelijk per email kenbaar te maken via admin@nikabeauty.nl 

Mocht het zo zijn dat het product wordt vervangen dat gebeurd dit nadat het defecte product is geretourneerd, geïnspecteerd en afgemeld door onze service afdeling . De finale beslissing ligt altijd bij Nika Beauty en kan niet worden aangevochten.

Gratis verzending
Gratis verzending

vanaf €50,-

24/7 Support
24/7 Support

op WhatsApp

Koop nu, Betaal Later
Koop nu, Betaal Later

met Klarna

Best gewaardeerd
Best gewaardeerd

door meer dan 600 salons