Over ons

Over ons

Welkom bij Nika Beauty; dé allround leverancier voor de betere beauty salons van Nederland.

Als exclusief distributeur van het Canadese merk “Misencil” zijn wij zes jaar geleden gestart als Misencil Wimperextensions met het opleiden van cursisten voor one by one wimperextensions. Hierna volgde Russian volume, lash lifting en uiteindelijk ook brow lamination. Dankzij onze cursussen zijn er in de afgelopen zes jaar ruim 600 salons gestart met het merk Misencil. Over de jaren verzamelden wij meer merken zoals Didier Lab, Hech en Bellekin. Omdat deze vele merken onze merknaam oversteeg, gaan we sinds 2020 door het leven als Nika Beauty; naar de oprichtster Nika. 

Wij bieden professionele producten aan die gericht zijn op veiligheid en kwaliteit. Daarnaast zijn we 24 uur per dag beschikbaar voor onze klanten om hen te helpen het meeste uit hun salon te halen. Wij streven ernaar iedere salon die bij ons aanklopt naar een hoger niveau te tillen. Onze producten zijn klinisch bewezen en uitvoerig getest door de merken, voordat wij deze in ons assortiment opnemen. Wij willen enkel en alleen het allerbeste voor onze salons. 

Nika Beauty is de meisjesdroom van zakenvrouw Nika. Innerlijke en uiterlijke schoonheid ligt haar dicht bij het hart en zij draagt dit graag uit naar de wereld. Voor Nika Beauty was Nika actief in de wereld van PR, waar zij werkte met de mooiste merken. Ook gaf zij met haar uitgeverij het blad ‘Selection Mondial’ uit, waarin zij een kijkje gaf in high-end lifestyles. Met Nika Beauty gooit ze het over een andere boeg en hoopt ze een stukje luxe te delen met iedereen die haar producten gebruikt. 

De missie van Nika Beauty is het opleiden van salons en hen de benodigdheden te bieden voor hoogwaardige, hygiënische en veilige beauty behandelingen, om deze salons naar het hoogste niveau te tillen. 

Nika Beauty is er voor iedereen met een passie voor beauty en een hart voor ondernemen. 

Neem contact op voor een afspraak of volg een van onze vele cursussen op de academie.

× Chat