Cursussen

Waarom online cursus bij Nika Beauty?

Tijd voor iets anders? Of ben je op zoek naar extra inkomsten buiten je normale baan? Dan is een onlinecursus perfect voor jou! Bij de Nika Beauty Academie kun je naast cursussen op locatie ook een cursus thuis volgen. Zeker in deze roerige tijden is dit een aanrader. Bij een onlinecursus leer je vanuit huis een nieuwe vaardigheid. Comfortabel en veilig, wanneer jij dat wil! Onze onlinecursussen worden aangeboden door Misencil en zijn ontstaan uit zeventien jaar ervaring in de wimperindustrie. Daarnaast krijg je 24/7 support van onze mastertrainers via de hulplijn. Laagdrempelig en snel via WhatsApp! Ook leer je werken met de beste merken. Onze academie is als hoogst beoordeeld in de branche.

Hoe verloopt een cursus?
Wij bieden een aantal cursussen; one by one wimpers, vervolgcursus russian volume, one by one perfectiecursus, mega volume, lash lifting en de brow lift. Je krijgt vier maanden toegang tot de online omgeving en kunt 24/7 vragen stellen aan onze mastertrainers.

Iedere cursus start met een theoriegedeelte. Hierin behandelen we alle informatie over de producten die we gebruiken en theorie over de behandeling. Door middel van korte filmpjes leer je in kleine delen alle onderwerpen die je nodig hebt als aankomende stylist. Hierdoor is het makkelijk om elke dag een stukje te doen wanneer jij tijd hebt!

De cursisten leren hoe ze moeten zitten en ook hoe zij hun klanten behandelen. Ook leer je een stukje zakendoen; hoe genereer je meer sales door middel van bijverkoop? Aan het eind van de theoriecursus heb je alle handvatten om een succesvol stylist te zijn!

Na de theoriecursus leer je de praktijk. Dit verschilt uiteraard per cursus. Hiervoor breng je een eigen model mee. Dit is erg belangrijk omdat je anders niet kunt deelnemen aan de cursus. Wij raden je aan om een model te kiezen uit het gezin, of een oefenpop aan te schaffen. Zo voorkom je de risico’s van het COVID-19 virus. Kies bij voorbaat een model met gezonde volle wimpers en/of wenkbrauwen. Hiervan leer je het meest.

Hoe kun je verder na de cursus?
Wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond, krijg je van ons het officiële Misencil of Bellekin certificaat. Dit bewijst dat je een getrainde stylist bent binnen het vak en kunt werken volgens de richtlijnen van het merk. Natuurlijk is het belangrijk om verder te oefenen voordat je begint met het aanbieden van je service.

Om je op weg te helpen krijg je een royaal starterspakket* mee naar huis. Hierin vind je alle producten om je behandelingen te starten. Hiermee verdien je je cursus zo terug! Natuurlijk zijn wij ook na je cursus beschikbaar voor vragen. We hebben zelfs een 24/7 supportlijn voor al je vragen. Hier kun je een volledig jaar gebruik van maken. Niets om je nog tegen te houden!

*Starterspakket krijg je alleen met de introductiecursussen: Lash Lift & One by One

Brow Lamination
Volle wenkbrauwen zijn weer helemaal in en ‘here to stay’. Daarom is een Brow Lift dé perfecte behandeling om de wenkbrauwen voller te laten ogen. Door middel van verschillende lotions worden de wenkbrauwen als het ware vastgeplakt en gekamd. De behandeling blijft rond de 6 weken zichtbaar en zorgt voor een volle, strakke look. Daarnaast leer je ook hoe je de wenkbrauwen shaped en styled. Je kunt hierna dus ook wenkbrauwen harsen en verven!

Lash Lift
De Lash Lift is een techniek waarbij de wimpers permanent gekruld worden. Door de krul en het gebruik van verschillende lotions worden de wimpers dikker en voller en langer. Mascara is niet meer nodig! Deze behandeling blijft 6 tot 8 weken zichtbaar en is simpel uit te voeren na de juiste training.

Bij deze cursus krijg je een basispakket, waarmee je zeker 30 behandelingen kunt doen. Na de cursus kun je meteen aan de slag!

One by One wimperextensions
Wimperextensions zijn razend populair. Door middel van individuele wimperextensions maak je de wimpers van je klant voller en langer. Je plaatst deze namelijk met een speciale lijm op de wimpers. De techniek vergt veel oefening en het gebruik van veilige producten is van groot belang. Daarom werken wij met het merk Misencil. Deze marktleider is ontwikkeld door een oogarts en belooft de mooiste en veiligste wimpers op de markt. Bij deze cursus krijg je een basispakket. Hierin zit alles om minimaal 15 behandelingen mee te doen. Sommige producten zoals de lijm gaan zelfs veel langer mee! Hiermee kun je wel 70 behandelingen uitvoeren.  

Russian Volume
Russian Volume is een techniek waarbij er meerdere wimperextensions per wimper geplaatst worden. In principe 3 maar kan wel oplopen tot 6. Dit wordt ook wel de 3D techniek genoemd. Dit heeft als resultaat een prachtig volle look. De Russian Volume cursus is een vervolgcursus voor ervaren wimperstylisten. We raden je aan zeker een half jaar tot een jaar geoefend te hebben met het zetten van normale wimperextensions. Deze cursus vergt een vaste hand om de juiste waaiertechniek te kunnen toepassen.

Perfectie cursus
Als ervaren Misencil wimperstyliste streef je naar perfectie, dat willen we je graag leren! Tijdens de Misencil Perfectie cursus gaan we jouw technieken en snelheid verbeteren.

Mega Volume cursus
Mega Volume is een intensieve cursus voor het zetten van 6D-10D Volume behandelingen: dit zijn 6 tot 10 wimperextensions in een waaier welke op elk natuurlijk wimperhaartje worden gelijmd. Hiervoor heeft Misencil de bekende techniek doorontwikkeld zodat je sneller en beter een mooie Volume behandeling kunt uitvoeren. In combinatie met onze speciale ‘Red Carpet Treatment’ training zorgen we ervoor dat een Misencil Salon zich kan onderscheiden van de rest en behoorlijk meer omzet kan maken door goed klantadvies.

Product toegevoegd aan winkelwagen!:

× Chat