Academie

Waarom onze academie?

Onze mastertrainers weten alles op het gebied van wenkbrauwen en wimpers. Deze informatie delen ze graag met jou! Je kunt bij ons elke vraag stellen en wij nemen alle tijd om je te helpen. Onze Academie zit al 6 jaar in de wimper-business. Als officiële distributeur van het premium wimpermerk ‘Misencil’ werken wij met een award winnende kwaliteit wimpers. Onze informatie komt uit het kenniscentrum in Canada en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en onderzocht door een oogarts. Naast perfecte wimpers bieden we ook nog eens de meest veilige producten. Zo zijn jij en je klanten verzekert van een fantastische wimperervaring. Onze Academie is de hoogst beoordeelde in de branche!

Hoe verloopt een cursusdag?
Wij bieden een aantal cursussen; one by one wimpers, vervolgcursus russian volume, lash lifting en de brow lift. Onze lift cursussen duren een ochtend of middag.

Iedere cursus start met een theoriegedeelte. Hierin behandelen we alle informatie over de producten die we gebruiken en theorie over de behandeling. Wimperextension theorie duurt +- 1,5 uur. Lift theorie duurt +- 45 minuten. De cursisten leren hoe ze moeten zitten en ook hoe zij hun klanten behandelen. Ook leer je een stukje zakendoen; hoe genereer je meer sales door middel van bijverkoop? Aan het eind van de theoriecursus heb je alle handvatten om een succesvol stylist te zijn!

Na de theoriecursus leer je de praktijk. Dit verschilt uiteraard per cursus. Hiervoor breng je een eigen model mee. Dit is erg belangrijk omdat je anders niet kunt deelnemen aan de cursus. Kies bij voorbaat een model met gezonde volle wimpers en/of wenkbrauwen. Hiervan leer je het meest.

Hoe kun je verder na de cursus?
Wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond, krijg je van ons het officiële Misencil of Bellekin certificaat. Dit bewijst dat je een getrainde stylist bent binnen het vak en kunt werken volgens de richtlijnen van het merk. Natuurlijk is het belangrijk om verder te oefenen voordat je begint met het aanbieden van je service. Om je op weg te helpen krijg je een royaal starterspakket* mee naar huis. Hierin vind je alle producten om je behandelingen te starten. Goed voor 25 tot 30 behandelingen. Hiermee verdien je je cursus zo terug! Natuurlijk zijn wij ook na je cursus beschikbaar voor vragen. We hebben zelfs een 27/7 supportlijn voor al je vragen. Hier kun je een volledig jaar gebruik van maken. Niets om je nog tegen te houden!

*Starterspakket krijg je alleen met de introductiecursussen: Lash Lift, Brow Lift & One by One

Starttijden*
Lash Lift cursus 09:30 tot 12:30
Brow Lift cursus 13:00 tot 16:00
One by One 09:30 tot 15:00
Russian Volume 09:30 tot 15:00

*Tijden onder voorbehoud. In verband met COVID-19 kunnen cursustijden verschillen.

COVID-19 Maatregelen
Ondanks COVID-19 willen en kunnen wij toch doorgaan met onze cursussen. Dit doen wij door beschermende hulpmiddelen zoals de bekende mondkapjes en spatmaskers. Dit beperkt de mogelijkheid van besmetting tot een minimum. Zo kunnen cursisten en modellen met een gerust hart op onze academie terecht. Ook de manier van lesgeven is anders dan je van ons gewend bent. Hoewel we nog steeds veel aandacht geven aan onze cursisten, doen we dit op gepaste afstand. Natuurlijk vragen wij de cursisten niet te komen bij een of meerdere klachten. Zij worden dan kosteloos op een latere cursus geplaats.  

Brow Lamination
Volle wenkbrauwen zijn weer helemaal in en ‘here to stay’. Daarom is een Brow Lift dé perfecte behandeling om de wenkbrauwen voller te laten ogen. Door middel van verschillende lotions worden de wenkbrauwen als het ware vastgeplakt en gekamd. De behandeling blijft rond de 6 weken zichtbaar en zorgt voor een volle, strakke look. Daarnaast leer je ook hoe je de wenkbrauwen shaped en styled. Je kunt hierna dus ook wenkbrauwen harsen en verven! Om thuis verder te gaan ontvang je een basispakket waarmee je 25 tot 30 behandelingen kunt doen.

Lash Lift
De Lash Lift is een techniek waarbij de wimpers permanent gekruld worden. Door de krul en het gebruik van verschillende lotions worden de wimpers dikker en voller en langer. Mascara is niet meer nodig! Deze behandeling blijft 6 tot 8 weken zichtbaar en is simpel uit te voeren na de juiste training.

Bij deze cursus krijg je een basispakket, goed voor 25 tot 30 behandelingen. Na de cursus kun je meteen aan de slag!

One by One wimperextensions
Wimperextensions zijn razend populair. Door middel van individuele wimperextensions maak je de wimpers van je klant voller. Je plaatst deze namelijk met een speciale lijm op de wimpers. De techniek vergt veel oefening en het gebruik van veilige producten is van groot belang. Daarom werken wij met het merk Misencil. Deze marktleider is ontwikkeld door een oogarts en belooft de mooiste en veiligste wimpers op de markt. Bij deze cursus krijg je een basispakket waarmee je ongeveer 25 tot 30 behandelingen kunt doen.

Russian Volume
Russian Volume is een techniek waarbij er meerdere wimperextensions per wimper geplaatst worden. In principe 3 maar kan wel oplopen tot 6. Dit wordt ook wel de 3D techniek genoemd. Dit heeft als resultaat een prachtig volle look. De Russian Volume cursus is een vervolgcursus voor ervaren wimperstylisten. We raden je aan zeker een half jaar tot een jaar geoefend te hebben met het zetten van normale wimperextensions. Deze cursus vergt een vaste hand om de juiste waaiertechniek te kunnen toepassen. Belangrijk: bij deze cursus krijg je geen welkomstpakket.

× Chat