Cursussen

Onze type cursussen

Onze mastertrainers weten alles op het gebied van wenkbrauwen en wimpers. Deze informatie delen ze graag met jou! 

Tijd voor iets anders? Of ben je op zoek naar extra inkomsten buiten je normale baan? Dan is een onlinecursus perfect voor jou! 

Waarom cursus bij Nika Beauty?

Welkom in de wereld van Nika Beauty, bij ons kun je als professional in spe terecht voor alles op het gebied van wimpers en wenkbrauwen. Naast onze webshop voor saloneigenaren, bieden wij ook cursussen aan om het vak te leren. Dankzij onze mastertrainers leer je alle kneepjes uit het vak zodat je na de cursus direct kunt starten met je nieuwe kennis.

Onze cursussen
Wij bieden in totaal zeven cursussen aan waarmee jij aan de slag kunt. Onze klassieke cursussen zijn de One by One wimperextension en de opvolger hiervan Russian Volume. Hiermee zet je mooie volle wimpers waar iedereen mee wilt lopen. Daarnaast bieden we online ook de varianten perfectie cursus en mega volume aan om nog je klant nog meer te kunnen bieden. Onze Lash Lift en Brow Lift zijn ook immens populair door de eenvoud van de behandeling. Deze zijn ook nog eens goed te combineren waardoor je met minimale inspanning wel twee behandelingen tegelijk kunt geven. Ook deze zijn online te volgen. Tot slot bieden we sinds kort de cursus PMU aan, waarbij je met permanente make-up het gezicht van je klant een make-over geeft. Kortom voor ieder wat wils.

Verloop van de dag
Bij ons start een cursus altijd om 09:30 en eindigt om 12:30 bij de Lift cursus of rond 15:00 voor de wimperextension cursussen. Je begint de dag altijd met een uitgebreide theoriecursus waarbij we je alle benodigde informatie bijbrengen op het gebied van veiligheid, hygiëne, techniek en de ogen. Vervolgens kun je zelf aan de slag gaan. Hierbij zijn onze mastertrainers dicht in de buurt om alles goed te laten verlopen en je direct te helpen wanneer dit nodig is. Heb je de cursus goed afgerond? Dan ontvang je het erkende certificaat en ben je klaar om te beginnen als zelfstandige.

De voordelen van onze academie
Wij werken altijd in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Hierdoor is er ruimte om iedereen de benodigde aandacht te geven en kun jij al je vragen stellen. Maar bij ons stop het niet aan het eind van de dag. Wij zijn er namelijk de rest van je carrière om je te helpen. Dat doen we niet alleen op onze social media, waar we dagelijks tips geven om je salon te verbeteren, maar ook via de telefoon en email. Bij ons kun je altijd terecht voor vragen over onze producten en je behandeling. Onze 24/7 support is er altijd wanneer jij deze nodig hebt. Hiermee ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.

× Chat